Header pic

Pic

Συγκλονίζει η μητέρα της 18χρονης Ασπασίας από το Άργος, που πυροβόλησε ο πατέρας της στο κεφάλι

Πάγωσα μόλις έμαθα τι έγινε”! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της 18χρονης Ασπασίας που περνά το δικό της Γολγοθά. Ήταν Αύγουστος του 2013, όταν η κοπέλα πήγε για φαγητό με τον πατέρα της. Εκείνος στα ξαφνικά τράβηξε όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι, μπροστά στους εμβρόντητους περαστικούς.

Η Σπυριδούλα Φατούρου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μία” για την ασύλληπτη τραγωδία που συγκλόνισε το Άργος. Στο σημείωμα που άφησε, μάλιστα, πριν αυτοκτονήσει, ο δράστης έγραφε: “Για να σ' εκδικηθώ που με άφησες”.

Δες το πρώτο απόσπασμα της εκπομπής Μία ΕΔΩ

Ωστόσο, η μητέρα της 18χρονης δίνει τον αγώνα της για να σώσει το παιδί της και αποκαλύπτει πως αυτό που έγινε ήταν άδικο. “Ήταν άδικο για το παιδί... Τον έχω συγχωρέσει για το κακό που μου έκανε γιατί ήταν άρρωστος”, αποκαλύπτει.

Τώρα, η Ασπασία συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της και η μητέρα της κάνει τα πάντα για να γίνει καλά. Αν θες και εσύ να βοηθήσεις την οικογένεια μπορείς να καλέσεις στο 14567 (χρέωση 2,00 ευρώ από σταθερό ή κινητό) ή να συνεισφέρεις στον λογαριασμό για την νοσηλεία της κοπέλας

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού 5500-020-225-972Σπυριδούλα Φατούρου

Δες το 2ο απόσπασμα της εκπομπής ΕΔΩ

http://www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.