Header pic

Pic

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος δράστης της δολοφονίας στην Τρίπολη

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή Τρίπολης ο 54χρονος δράστης, που δολοφόνησε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου τον 42χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης.


Ειδικότερα, ο 54χρονος παρουσιάστηκε στον ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής (5/12) και η απολογία του κράτησε έξι ώρες. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 54χρονος κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, όπου αναφέρει με λεπτομέρειες το χρονικό του φονικού και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε. Η ζημιά που προκάλεσε στην τζαμαρία της πολυκατοικίας του και η δηλητηρίαση του σκύλου του, από το θύμα, ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», υποστήριξε και στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις Φυλακές Ναυπλίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.