Header pic

Pic

Παλαμήδειος Δρόμος με συμμετοχές από Κυνουρία (φώτο)

 Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού της άλωσης του Παλαμηδίου διοργανώθηκε και φέτος
από τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας  και την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου, ο Παλαμήδειος δρόμος απόστασης 11 χιλιομέτρων ,με συμμετοχή  πολλών αθλητών μεταξύ αυτών και αθλητές από την Κυνουρία (Κορακοβούνι, Άγιος Ανδρέας, Δολιανά). 

 Το Κορακοβούνι εκπροσώπησαν οι Λεβέντης Ιωάννης  Λυτρίβης Κωνσταντίνος και Τετώρος Γεώργιος. τα Δολιανά ο Γεώργιος Βισδάρης και τον Άγιο Ανδρέα ο Μιχάλης Μπακάλης ο οποίος εδώ και μια 20ετία παίρνει μέρος σε τρίαθλα μαραθώνιους  και άλλους αγώνες δείχνοντας σε όλους ότι στον αθλητισμό δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά η θέληση και η αγάπη για την άθληση.


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.