Σε έξαρση οι διαρρήξεις στον 'Αγιο Πέτρο Κυνουρίας

  • στις Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2014 -
  • 0 σχόλια
 Καθημερινά φαινόμενα είναι πλέον οι κλοπές και οι διαρρήξεις.Κακοποιοί εισβάλλουν σε σπίτια στον Άγιο Πέτρο όπως ενημερωθήκαμε από την σελίδα Άγιος Πέτρος Κυνουρίας στο facebook.


Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε χρονικό διάστημα οκτώ συνολικά ημερών σημειώθηκε στα τέλη της περασμένης και στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας . Οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, αντικείμενα αξίας και διάφορα προϊόντα από κατοικίες
 .Οι άγνωστοι συνεχίζουν τη δράση τους ανενόχλητοι και φεύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι, οι οποίοι δηλώνουν ανασφαλείς και ζητούν από την Πολιτεία την άμεση λήψη μέτρων σχετικά με την αστυνόμευση του χωριού, καθώς ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Πέτρου παραμένει κλειστός εδώ και πολυ καιρό.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.