Header pic

Pic

Δερματολογικό-Αφροδισιολογικό ιατρείο άνοιξε στο Άστρος ο ιατρός Καζάκος Χαράλαμπος

Ο Καζάκος Χαράλαμπος είναι ειδικευμένος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος εκπαιδευθείς στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων Ανδρέας Συγγρός. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε σειρά ερευνητικών πρωτοκόλλων

 
με αντικείμενο τη θεραπευτική αντιμετώπιση δερματικών νοσημάτων όπως η σοβαρή ψωρίαση και η ακμή, και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή άρθρων δημοσιευμένων σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά. Είναι επιστημονικός συνεργάτης μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηρίων της Αθήνας όπως του Metropolitan Hospital και του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.

Ειδικεύεται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών Κλινικής και Επεμβατικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις χρόνιες δερματοπάθειες ,όπως ακμή, ψωρίαση και χρόνιο έκζεμα, στην παιδοδερματολογία, στις παθήσεις νυχιών και μαλλιών, στην επεμβατική αντιμετώπιση κονδυλωμάτων, τον έλεγχο ελιών με δερματοσκόπηση, τη χειρουργική αφαίρεση σπίλων και βλαβών, την κρυοχειρουργική και διαθερμοπηξία δερματικών βλαβών όπως μυρμηκιές και θηλώματα.

Στόχος του γιατρού είναι η παροχή υψηλού επιπέδου δερματολογικής περίθαλψης στους κατοίκους του Άστρους και της ευρύτερης περιοχής της Κυνουρίας.

Το ιατρείο λειτουργεί έναντι του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Άστρους εντός της ισογείου στοάς του μεγάρου.

Ωράριο λειτουργίας: Κάθε Παρασκευή 10:00 - 14:00 και 16:00-20:00

Τηλέφωνο για ραντεβού: 6948172248

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.