Header pic

Pic

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο Εσπερινός την Παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι (φώτο&βίντεο)

 Με λαμπρότητα και πλήθος πιστών εορτάστηκε και φέτος στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι ο πανηγυρικός εσπερινός προς τιμή του προστάτη και πολιούχου Αγίου του Κορακοβουνίου


 Τον εσπερινό λειτούργησε ο ιερέας Κωνσταντίνος Σαρματζής μαζί με τον ιερέα Γεώργιο Πετρή και τον ιερέα Παναγιώτη Καπράνο.

 Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ.Παναγιώτης Μαντάς, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κορακοβουνίου κ.Αθανάσιος Λυτρίβης και η φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας όπου ακολούθησε την περιφορά και στο τέλος του εσπερινού έπαιξαν τα κάλαντα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια.

 Στο τέλος το εσπερινού η εκκλησιαστική επιτροπή πρόσφερε στο κόσμο μελομακάρονα και ο κόσμος αντάλλασσε ευχές για τα Χρόνια Πολλά και τον νέος έτος.

 Δείτε παρακάτω βίντεο με την περιφορά της εικόνας του Αγίου Βασιλείου τα κάλαντα και τις ευχές του Δημάρχου.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.