Δημοπράτηση έργου «Επεμβάσεις στο κέλυφος των κτιρίων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

  • στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2015 -
  • 0 σχόλια

Σήμερα, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για το έργο: «Επεμβάσεις στο κέλυφος των κτιρίων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 447.028,00 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.


Συμμετείχαν εννέα (9) υποψήφιοι ανάδοχοι. Τη χαμηλότερη προσφορά υπέβαλε ο ΕΔΕ Παπαγεωργίου Λουκάς, με ποσοστό έκπτωσης 45,99%.

Θα ακολουθήσει η σύνταξη του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, η υπογραφή της σύμβασης και η εγκατάσταση του εργολάβου.

Το έργο αφορά αντικατάσταση παραθύρων / θυρών και θερμομονώσεις οριζόντιων δομικών στοιχείων για τα ακόλουθα σχολεία: Γυμνάσιο & Λύκειο Άστρους, Δημοτικό Σχολείο Άστρους, κτίριο Γυμνασίου & Λυκείου Καστρίου, Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα, Δημοτικό Σχολείο Δολιανών, Νηπιαγωγείο Βερβένων.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.