Μεταγραφές για την ποδοσφαιρική ομάδα του Κορακοβουνίου

  • στις Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015 -
  • 0 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal.gr η διοίκηση του Κορακοβουνίου συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές Χριστόπουλο Δημήτρη και Δραγούτσο Μάρκο ενισχύοντας ...

...έτσι την άμυνα και την επίθεση της ομάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τον Θρίαμβο Αθηνών και τον Αστέρα Ζωγράφου αντίστοιχα θα βοηθήσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Να σημειώσουμε πως στην ομάδα του Κορακοβουνίου επέστρεψε και ο Μιχάλης Κουρμπέλης του Βασ. που ελπίζουμε αλλά και είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρει πολλά στην ομάδα!


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.