Έκλεψαν τον Φιλοζωικό Σύλλογο Άργους - Έκκληση για βοήθεια

  • στις Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2015 -
  • 0 σχόλια

Έκκληση για Βοήθεια από το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΥΣ «ΛΑΪΖΑ». Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Δυστυχώς ο Σύλλογος μας έπεσε θύμα κλοπής.


Πριν από μερικές μέρες έκλεψαν από την αποθήκη που χρησιμοποιούσαμε 15 τσουβάλια τροφή των 20 κιλών. Τις τροφές αυτές τις είχαμε μαζέψει με πολύ κόπο τα Χριστούγεννα και επίσης κάποια από αυτά τα τσουβάλια μας τα είχε κάνει δωρεά ο Δήμος Άργους ώστε να μπορούμε να ταΐζουμε και τα αδεσποτάκια που ζουν στους δρόμους του Άργους.

Έχουμε τροφή για περίπου άλλη μία εβδομάδα για να ταΐσουμε μόνο τα 40 σκυλάκια που μόνιμα φροντίζουμε και τα 8 κουταβάκια που έχουμε υπό την προστασία μας.

Το ΧΡΕΟΣ μας εξακολουθεί να παραμένει στα 1.500 € λόγω έκτακτων περιστατικών, όπως σκυλάκια που έπρεπε να κάνουν εξετάσεις και θεραπεία ψώρας, ερλιχίωσης κτλ, παρ᾽ ὀλες τις προσπάθειες μας να το μειώσουμε.

Κάνουμε έκκληση για οποιαδήποτε δωρεά είτε σε τροφή είτε σε χρήματα.
Ακόμα και 1 κιλό τροφή ή 1€, για εμάς κάνει την διαφορά.
Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6976026723 ή να μας στείλετε μήνυμα στο προφίλ μας στο facebook https://www.facebook.com/laizaargos?ref=hl

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του Δ.Σ.

Πειρούνη Ελένη, Πρόεδρος
Λαμπράκη Αλίκη, Αντιπρόεδρος

Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα
Αρ. Πρωτ.: 524/2009

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.