Στα χέρια της αστυνομίας οι 12 Αλβανοί που είχαν ρημάξει στις κλοπές Αρκαδία, Αχαΐα και Μεσσηνία

  • στις Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015 -
  • 0 σχόλια

Σειρά ληστειών εξιχνίασε η Ασφάλεια Τρίπολης ταυτοποιώντας τη δράση εγκληματικής ομάδας 12 Αλβανών, ηλικίας από 24 έως 49 ετών. Τα μέλη της ομάδας κατηγορούνται για 2 υποθέσεις ληστειών, 16 περιπτώσεις διαρρήξεων και...... κλοπών και απόπειρας, σε σπίτια και αυτοκίνητα, καθώς και 11 κλοπές οχημάτων στην Αρκαδία, την Ακράτα Αχαΐας και τη Λογγά Μεσσηνίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι η ομάδα αυτή των Αλβανών, μαζί άγνωστους συνεργούς τους,
κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2012 έως και το Νοέμβριο του 2014, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα η οποία έκανε ληστείες και κλοπές.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της Ασφάλειας Τρίπολης, προέκυψε ότι οι δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έκαναν τις ληστείες και κλοπές και από την εγκληματική τους δράση,
είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και αντικείμενα, που η συνολική τους αξία αγγίζει τις 35.000 ευρώ.

Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους,
ενώ εννέα από τα κλεμμένα οχήματα είχαν βρεθεί και είχαν αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους...

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.