Header pic

Pic

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Καλαμάτας

Η χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην κεντρική Πελοπόννησο κι έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές, ενώ συνεργεία των δήμων, της Περιφέρειας, της κοινοπραξίας λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου και μισθωμένα μηχανήματα ιδιωτών καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο.



Με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, από το 124ο έως το 198ο χλμ του αυτοκινητοδρόμου.

Επίσης, μόνο με αλυσίδες και με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, Τρίπολης - 'Αστρους, Τρίπολης - Πύργου, Τρίπολης - Καλαβρύτων.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία και στον δρόμο Σπάρτης-Μεγαλόπολης, στην παλαιά εθνική οδό Άργους-Τρίπολης και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής δυτικής Κορινθίας στην ορεινή Αρκαδία και στα ορεινά χωριά του Πάρνωνα.

Ακόμα, από τις 10.00 το βράδυ, με απόφαση της αστυνομίας, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων με τη σφοδρή χιονόπτωση.

Επιπλέον, κλειστή είναι η εθνική οδός Λεβίδι - Νεμέα.

Αύριο (10/02) λόγω της χιονόπτωσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλη την περιφέρεια του δήμου Γορτυνίας και τα σχολεία σε Καστρί και Άγιο Πέτρο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.