Header pic

Pic

Νίκη για το Κορακοβούνι στο ντέρμπι με τις Βρασιές (φώτο)

  Σημαντική νίκη πήρε η ομάδα του Κορακοβουνίου στο ντέρμπι με αντίπαλο στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα. 


 Η ομάδα του Κορακοβουνίου προηγήθηκε στο 12' με τον Ανδρέα Κουλεντιανό ύστερα από λάθος της άμυνας του Βρασιάτη. Στην συνέχεια η ομάδα των Βρασιών προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως να το πετύχει και το ημίχρονο έληξε 0-1.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγίου Ανδρέα συνέχισε την πίεση για να πετύχει το γκολ, το Κορακοβούνι απειλούσε με αντεπιθέσεις για να έρθει στο 77 το πέναλτι υπέρ της ομάδας των Βρασιών το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαχαρόπουλος και έκανε το 1-1. Εκείνη στιγμή προκλήθηκε ένταση εντός του αγωνιστικού χώρου όπου ύστερα από 15 λεπτά διακοπής και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων συνεχίστηκε ο αγώνας με την ομάδα του Κορακοβουνίου να έχει τα ηνία να χάνει ευκαιρίες και στο 90΄κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρέας Κουλεντιανός κάνοντας το 1-2 και δίνοντας μια σημαντική νίκη στην βαθμολογική και ψυχολογική νίκη στην ομάδα του Κορακοβουνίου
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.