Header pic

Pic

Νέο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Άστρους

Ένα νέο καινούργιο ασθενοφόρο είναι από σήμερα στη διάθεση των πολιτών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Δωρεά Γερμανίδας φίλης της περιοχής...

... έγινε αποδεκτή από το Δήμο και το ασθενοφόρο θα τεθεί στην αρμοδιότητα του Βοήθεια στο Σπίτι, ξεπερνώντας έτσι τα όποια προβλήματα από τις ελλείψεις οδηγών στο Κέντρο Υγείας Άστρους.

Ο Γερμανικός Νοσοκομειακός Σύλλογος (Deutsche Hospitaliter Stiftung, e.V.) με το από 12-02-2015 έγγραφό του, μας ενημέρωσε για τη δωρεά στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ενός ασθενοφόρου αυτοκινήτου τύπου (VOLKSWAGEN TRANSPOORTER CARAVELLE) με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας 17-01-2008.

Σήμερα, η κ. Ortrun Baeumlein, που είχε έρθει σε επαφή με το Δήμο μας και το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Άστρους, παρέδωσε στον Δήμαρχο, κο Παναγιώτη Μαντά, το ασθενοφόρο.

Το παρόν δελτίο τύπου, εκφράζει τις ευχαριστίες των δημοτών και της Δημοτικής Αρχής προς το Γερμανικό Νοσοκομειακό Σύλλογο (Deutsche Hospitaliter Stiftung, e.V.) για την εν λόγω δωρεά, την οποία βεβαιώνει ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα την αξιοποιήσει επ’ ωφελεία των Δημοτών.

Σκοπός μας είναι να χρησιμοποιηθεί το όχημα από την ΔΗΚΕΔΗΒΚ, στα πλαίσια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», με αντικείμενο τις έκτακτες διακομιδές ωφελούμενων του προγράμματος και άλλων δημοτών στο κέντρο υγείας Άστρους ή σε άλλες υγειονομικές μονάδες. Αυτό θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προγραμματική σύμβαση, που θα κληθούν να συνυπογράψουν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η ΔΗΚΕΔΗΒΚ και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.