Άνω Μαχαλάς - Το Κεμπαπτζίδικο της Δάφνης, με άρωμα Κυνουρίας

  • στις Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 -
  • 0 σχόλια

Στην οδό Ηπείρου 20, στην περιοχή της Δάφνης, λειτουργεί ένα κατάστημα με την επωνυμία "Άνω Μαχαλάς". Το κατάστημα σερβίρει κεμπάπ, ίσως από τα καλύτερα σε......γεύση και ποιότητα σε όλη την Αθήνα. Πέρα από το υπέροχο κεμπάπ, αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι πως αποτελεί σημείο συνάντησης φίλων και γνωστών από την περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας στην Αθήνα καθώς και ότι ο ιδιοκτήτης Δημήτριος Μιχαήλ Βάσσος είναι από τον Πραστό Κυνουρίας.
 

Όποτε και αν περάσετε, θα δείτε φίλους από την Κυνουρία να απολαμβάνουν το φαγητό τους, το κρασί τους, φίλους και γνωστούς που δεν είναι απαραίτητο να διαμένουν στην περιοχή, αλλά σε όλο το λεκανοπέδιο. Ακόμα και στην επίσκεψη στην Αθήνα των κατοίκων του Κορακοβουνίου, Αγίου Ανδρέα και Πραστού, έχει γίνει έθιμο η βόλτα από τον "Άνω Μαχαλά", έστω και για μια καλησπέρα.


Για τους τυχερούς που διαμένουν στην περιοχή, μπορείτε να παραγγείλετε το γεύμα σας στο σπίτι, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 97 63 985. Αν θέλετε να δείτε το μενού, κάνετε κλικ εδώ.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.