Header pic

Pic

«Ανέκδοτο» η μεταφορά απορριμμάτων της Τρίπολης στο Άστρος

Μια έντονη παραφιλολογία κυκλοφορεί, σύμφωνα με το http://www.arcadiaportal.gr/,  ότι ένα μέρος του τεράστιου όγκου των απορριμμάτων που έχει συσσωρευτεί στον Δήμο Τρίπολης θα μεταφερθεί στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, και συγκεκριμένα στο Άστρος.

 Όλα ξεκίνησαν όταν, την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνης επισκέφθηκε την Τρίπολη και παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ. Ο υπουργός πρότεινε, προκειμένου να ανακουφιστεί άμεσα ο Δήμος Τρίπολης από τα απορρίμματα, οι όμοροι δήμοι να δεχθούν ένα μέρος του όγκου των απορριμμάτων στις δικές τους χωματερές. Μάλιστα, τότε είχε τονίσει ότι η συνεννόηση ανάμεσα στους δημάρχους είναι απαραίτητη, προκειμένου ο Δήμος Τρίπολης να έχει μια προσωρινή διέξοδο ώσπου να είναι έτοιμος να διαχειριστεί τα απορρίμματα. Επίσης, είχε υπογραμμίσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση μόνιμη λύση, αλλά κίνηση αλληλεγγύης μεταξύ των δήμων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δεν είναι διατεθειμένος ούτε προτίθεται να δεχθεί απορρίμματα από τον Δήμο Τρίπολης. Εξάλλου, δεν είναι νόμιμο να μεταφερθούν απορρίμματα από τον Δήμο Τρίπολης σε δικό του ΧΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.