Header pic

Pic

Ήττα με παράπονα για την ομάδα του Κορακοβουνίου (φώτο)

 Την ήττα γνώρισε σήμερα (8-2-2015) η ομάδα του Κορακοβουνίου από την ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.


 Στο πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με την ομάδα της Δόξας να προσπαθεί να έχει τα ηνία του αγώνα και την ομάδα του Κορακοβουνίου να προσπαθεί με αντεπιθέσεις. Στο 42' ο διαιτητής Μπαμπάς έδωσε πέναλτι στην ομάδα της Δόξας χωρίς όμως να μπορέσει να το εκμεταλλευθεί αφού ο τερματοφύλακας Π.Τετώρος απέκρουσε όμορφα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της δόξας Προηγήθηκε με 0-2 με γκολ στο 47'και 57΄του Τζανή. Και ενω το σκορ ήταν η ομάδα του Κορακοβουνίου διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή. Το 1-2 έγινε στο 75' ΄'υστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ρουμπή.
Στο 83' και ενώ το Κορακοβούνι προσπαθούσε για την ισοφάριση έγινε το 1-3 από τον Λυμπερόπουλο.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κορακοβουνίου είναι να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα σε 2-3 με τον Μάριο Λάμπρου.

 Η ομάδα το Κορακοβουνίου έχει έντονα παράπονα όμως από την διαιτησία του Μπαμπά και των βοηθών του για τον καταλογισμό κατά του στο πέναλτι του Α' ημιχρόνου για τον μή καταλογισμό του σε υπέρ πέναλτι και τα 2 τελευταία γκολ της Δόξας ως οσφάιντ
Σε λίγο το βίντεο του αγώνα











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.