Header pic

Pic

Απεβίωσε σήμερα στο Νάυπλιο ο ιερέας π. Ηλίας Ψαρολόγος από τον Τυρό.

Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, ο παλιός και ευλογημένος συνταξιούχος ιερέας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Ψαρρολόγος, σε ηλικία 79 ετών.


Ο μακαριστός Ιερέας χειροτονήθηκε Διάκονος και Ιερέας το έτος 1964 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Αργολίδος Χρυσόστομο Ταβλαδωράκη και τοποθετήθηκε αρχικώς ως Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αγίου Δημητρίου Αργολίδος και στην συνέχεια το έτος 1967 τοποθετήθηκε εφημέριος του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου,όπου και διακόνησε επί 41 συναπτά έτη. Συνταξιοδοτήθηκε στις 31-12-2007.

Διακρίθηκε για την καλοσύνη της καρδίας του, τον ένθεο ζήλο και την μεγάλη αγάπη του προς την Αγία μας Εκκλησία. Ανοικοδόμησε τον σημερινό Ιερό Ναό της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ το έτος 1975.Το ιερό σκήνωμα του κοιμηθέντως εν Κυρίω, Ιερέως Ηλία Ψαρρολόγου, θα είναι τοποθετημένο για προσκύνημα, από σήμερα τις 14:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Σάββατο στις 13:00 μ.μ. Θα προηγηθεί η τέλεση της Θείας Λειτουργίας αύριο Σάββατο στις 7:00 το πρωί.



ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
http://www.tyrostsakonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.