Header pic

Pic

Ισοπαλία για το Κορακοβούνι με την Α.Ε.Κ Τρίπολης

Χωρίς τέρματα τέρματα έληξε η αναμέτρησης του Κορακοβουνίου με την ΑΕΚ Τρ. στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό. 

 Το ματς ήταν μοιρασμένο με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο μέρος οι καλές φάσεις ελάχιστες με την ΑΕΚ να πλησιάζει στο γκολ με κεφαλιά του Λαγού, ενώ νωρίτερα για το Κορακοβούνι χλιαρό σουτ τουτ Ανδ. Κουλεντιανός από καλή θέση δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη σε δύο περιπτώσεις οι προσπάθειες της ΑΕΚ σταμάτησαν απέναντι στον πολύ καλό και σήμερα τερματοφύλακα Τετώρο, ενώ από την άλλη θεαματικό «ψαλιδάκι» του Ρουμπή δεν βρήκε στόχο.
Πηγή:astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.