Header pic

Pic

Το πρώτο γκολ του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Αστέρα

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν μόλις στο 9' λεπτό στον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη με την εύστοχη κεφαλιά του Κουρμπέλη. Ναι ο Δημήτρης άνοιξε λογαριασμούς...


... με τα δίχτυα και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Superliga.

Στο 9' λεπτό εκτελεί κόρνερ ο Ρόλεϋ και ο Κουρμπέλης απογειώνεται, χτυπά δυνατά τη μπάλα με το κεφάλι και γκολ, τόσο απλά και όμορφα έδωσε το προβάδισμα για τον Αστέρα.

Δείτε το βίντεο:





Ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στον "Sport 24 Radio" και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 επί του Εργοτέλη: "Είχα την τύχη να σκοράρω το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα μετά από ασίστ του συνήθους υπόπτου, του Μάρτιν (Ρολέ) και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στους τρεις βαθμούς."

Για τον ρόλο που παίζει η σημερινή νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την συνέχειά μας. Μας ακολουθούν πολύ καλές ομάδες που παλαιότερα είχαν φέρει αποτελέσματα που δεν μας βόλεψαν. Σήμερα ήταν κάπως καλύτερα τα αποτελέσματα, φτάσαμε και τον ΠΑΟΚ στους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά."

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Λεωφόρο: "Είναι ένα ντέρμπι. Εμείς θα πάμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Αυτό που παίζουμε και στα τελευταία ματς και πάμε καλά όπως βλέπουμε και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα."

Για το γκολ που δέχθηκαν στα τελευταία λεπτά: "Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Είχαμε πει ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαινόταν από τον βαθμολογικό πίνακα και έτσι και έγινε. Μας δυσκόλεψε πολύ στα τελευταία λεπτά αλλά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς."

Καλή συνέχεια και από περισσότερα γκολ και επιτυχίες, η ομάδα του KWR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.