Header pic

Pic

Έφυγε ο μπαρμπα-Θόδωρος Χαλδούπης

Πάντα γελαστός μα συνάμα νευρικός, άνθρωπος ευθύς, που ότι σκεφτόταν το έλεγε στα ίσια, χωρίς περιστροφές, χωρίς να ομορφαίνει τα άσχημα, αλλά και να ασχημίζει τα όμορφα. Πάντα μαζί μας, καλοκαίρι και χειμώνα στην πλατεία του χωριού μας.


Σήμερα, Παρασκεύη 20 Μαρτίου 2015 στις 3:00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στο Κορακοβούνι, κηδεύουμε τον Χαλδούπη Θεόδωρο του Ιωάννη.

Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε μαζί του το σουβλάκι, εκεί έφαγα το πρώτο μου, στα κάρβουνα, εκεί τον βοηθούσα να κόψουμε το κρέας, πιτσιρίκι δίπλα του με έπαθλο ένα σουβλάκι, αλλά σκέφτομαι και αναρωτιέμαι αν όντως χρειαζόταν την βοήθειά ή την παρέα μας, να μας μιλήσει, να μας γνωρίσει πράγματα, να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

Κάθε βράδυ, γελαστός, χαιρετούσε τους πάντες, γνωστούς και αγνώστους και έφευγε γρήγορα γρήγορα να ξεκουραστεί με μία φράση "Ορεβουάρ". Αυτό το "Ορεβουάρ" είπε και στους φίλους μου που τον είδαν την προηγούμενη μέρα και χαιρέτισε γιατί ήξερε πως έφευγε... 

... κι έφυγε, για να βλέπει την αγαπημένη του πλατεία από ψηλά, να μας βλέπει όλους και να γελά, όπως κάθε βράδυ.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το Korakovouni WebRadio και μία ευχή για όλους μας, ΥΓΕΙΑ!

Ορεβουάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.