Διέρρηξαν εκκλησία στου Καράτουλα

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν σεβάστηκαν οι κλέφτες και δεν δίστασαν οι αθεόφοβοι να ανοίξουν τον Αγιάννη μας και να αφαιρέσουν από μέσα δυο μεγάλα μανουάλια της εκκλησίας του χωριού μας.
Η διάρρηξη έγινε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες... 


τη νύχτα της Κυριακής 19 Απριλίου.

Οι κλέφτες έσπασαν το τζάμι της πόρτας της νοτίου πλευράς, άνοιξαν την πόρτα και πήραν τα δύο μεγάλα μανουάλια από ορείχαλκο (μπρούντζο) που βρίσκονταν μπροστά από το τέμπλω η αξία των οποίων εκτιμάται περίπου στις 8.000 Ευρώ χωρίς βέβαια να υπολογίζεται η ανεκτίμητη συναισθηματική και συλλεκτική τους αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Κυριακής δυο ύποπτοι κυκλοφορούσαν στου Καράτουλα με ένα κλειστό φορτηγάκι ενώ στα άτομα αυτά αποδίδεται και η κλοπή καζανιών που έγινε πριν από ένα περίπου μήνα στα Κουρλιμπιναίκα.

Τα μανουάλια που άρπαξαν οι κλέφτες. 
Στη φώτο η Ρήνα Μαρινάκου καθαρίζει
 τα μανουάλια ετοιμάζοντας 
το πανηγύρι του Αγιάννη το 2011

Η αστυνομία ερευνά το γεγονός και βρίσκεται κοντά στη σύλληψη των δραστών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εδρεύουν στο Άργος και επιδίδονται σε κλοπές σε περιοχές της Αργολίδος και της Αρκαδίας.

Ελπίζουμε στη σύλληψη των δραστών και ευχόμαστε τα δυο μπρούτζινα μανουάλια να βρεθούν σύντομα και να ξαναστηθούν στον Αγιάννη μας.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.