Εικόνες από τον καθαρισμό του Ορεινού Κορακοβουνίου

Άμεση ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου για τον καθαρισμό του χωριού και από νωρίς το πρωί οι εθελοντές κάτοικοι του χωριού πήραν τα...... χορτοκοπτικά τους και ξεκίνησαν να κόβουν τα χορτάρια από δρόμους, μονοπάτια και δημόσιους χώρους. 

Ο καθαρισμός δεν έχει σκοπό μόνο την άνετη και ασφαλή διάβαση των κατοίκων σε δημόσιους χώρους, αλλά αποτελεί και μέτρο πυρασφάλειας για το καλοκαίρι, αφού μειώνεται η ξηρά βλάστηση.

Μετά τον καθαρισμό, οι εθελοντές και μέλη του Συλλόγου, οργάνωσαν μια μικρή γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.