Header pic

Pic

Στις 24 Μαΐου τρέχουμε στα Άνω Δολιανά

Ο ΚΠΣ Δολιανά Κυνουρίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν στις 24 Μαΐου 2015 ημιμαραθώνιο ορεινής διαδρομής στα Άνω Δολιανά. Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται...

... στο πλαίσιο διήμερου εκδηλώσεων που διοργανώνονται με αφορμή την επέτειο της ιστορικής μάχης των Δολιανών στις 18 Μαΐου 1821 με την συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Δολιανών, του Αθλητικού Συλλόγου «Νικηταράς», του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 
Με τη διοργάνωση αυτή 
Συνδυάζουμε την ιστορική μνήμη με την άθληση σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Οι δρομείς και οι επισκέπτες θα γνωρίσουν την γνωστή δολιανίτικη φιλοξενία με θέα το οροπέδιο της Τρίπολης και θα έχουν την ευκαιρία να διατρέξουν μια διαδρομή μέσα στο ανοιξιάτικο φυσικό τοπίο των βόρειων - δυτικών παρυφών του Πάρνωνα.


Ο αγώνας

Τόπος διεξαγωγής: Άνω Δολιανά Κυνουρίας Ημερομηνία 24/05/2015 και ώρα 10:30 π.μ.
O ορεινός ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει από το ρέμα του Τσάκωνα στο κέντρο του χωριού και θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο του Αθλητικού Συλλόγου «Νικηταράς». Η διαδρομή του ορεινού ημιμαραθωνίου είναι 21,5 χιλιόμετρα και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείται από χωματόδρομο. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν κατά το μήκος όλης της διαδρομής.
Για την ασφάλεια των δρομέων στο χωριό θα υπάρχει ασθενοφόρο με γιατρό, πυροσβεστικό όχημα και αστυνομία, ενώ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι Καλοί Σαμαρείτες και η εταιρεία Διαχείρισης του Πάρνωνα θα υποστηρίζουν τον αγώνα με εξειδικευμένους διασώστες και εθελοντές για την αποφυγή ή αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.
Υδροδοσία: Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας πάνω στην διαδρομή. Στα σημεία ανεφοδιασμού θα υπάρχει νερό και ισοτονικό στους τελευταίους σταθμούς.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση του αγώνα θα είναι χειροκίνητη.

Χρονικό όριο: O αγώνας έχει χρονικό όριο αποκλεισμού τις 4:30 ώρες (μέχρι τις 15.00).

Κόστος συμμετοχής: συμβολική συμμετοχή 5 ευρώ

Συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 6/4/2015 μέχρι και την Παρασκευή 15/5/2015 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.rundoliana.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.