Header pic

Pic

Διαρρήξεων συνέχεια, την τιμητική του είχε ο Άγιος Πέτρος

Πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα διαρρήξεων στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας. Οι διαρρήκτες χτύπησαν αυτή τη φορά, τον οικισμό...


... Ατζινέικα στον Άγιο Πέτρο. Όπως όλα δείχνουν, οι κακοποιοί έδρασαν κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης 30 Απριλίου, ανοίγοντας τέσσερα σπίτια του οικισμού Ατζινέικα, στο Ξηροκάμπι του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας. 

Έσπασαν τις πόρτες των κατοικιών και τα τζάμια των παραθύρων της εκκλησίας του οικισμού, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν και την πόρτα του Ναού. Αφαίρεσαν από τις κατοικίες είδη τυροκομικής, όπως καζάνια καθώς και μεγάλες ποσότητες τυριών, τα οποία είχαν παράξει οι κτηνοτρόφοι. 

Η Αστυνομία και η Σήμανση πήραν δακτυλικά αποτυπώματα για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των διαρρηκτών και να προβούν στην σύλληψη αυτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.