Ηλεκτρική ράμπα για άτομα με αναπηρία στην παραλία της Καλαμάτας

Μία πολύ σημαντική απόφαση που αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες και το δικαίωμα τους στην πρόσβαση σε παραλίες, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης, ηλεκτρικής ράμπας τύπου Seatrac για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία στα θαλάσσια λουτρά τους.
Η δαπάνη προϋπολογισμού 37.000,00 € με ΦΠΑ θα καλυφθεί από ΣΑΤΑ και δημοτικούς πόρους.
Η διάταξη αυτή θα τοποθετηθεί στην παραλία έναντι του Ιερού Ναού Αναστάσεως, όπου θα διαμορφωθεί και κατάλληλος χώρος στάθμευσης για ΑμεΑ.
Με τη βοήθεια της συσκευής αυτής, τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα, χωρίς βοήθεια από τρίτους, να μπαίνουν στη θάλασσα για να κάνουν μπάνιο.

http://www.kalimera-arkadia.gr/
- www.kalimera-arkadia.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.