Header pic

Pic

Αθάνατη Ελληνική ψυχή. Δωρεάν μάθημα ζωής

Η Ελένη Φωτιάδου είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Ζορμπάς» στο Βιρτζίνια Μπιτς. Πριν από λίγες ημέρες η κ. Φωτιάδου τοποθέτησε μια πινακίδα κοντά στους κάδους...



... σκουπιδιών δίπλα από το εστιατόριο της, η οποία λέει: «Προς όσους ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια: Για το επόμενο γεύμα σας, παρακαλώ ελάτε μέσα και απλά ενημερώστε μας ότι πεινάτε αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε. Είστε άνθρωποι και αξίζετε κάτι καλύτερο από το να τρώτε από τα σκουπίδια.


«Στην Ελλάδα η φιλοξενία είναι αρχή. Μαθαίνουμε να το κάνουμε αυτό, στην Ελλάδα είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Πρέπει πάντα να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον» είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο.

MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.