Header pic

Pic

ΚουρμπέΓκολ και φουλ για ομίλους

 Φουλ για απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πάει ο Αστέρας Τρίπολης με την σημερινή του νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αθήνων.


 Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το έβαλε ο <<δικός μας>> Δημήτρης Κουρμπέλης στο '66 όταν ο Νίκο Φερνάντεθ γέμισε στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ και ο Κουρμπέλης έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ατρομήτου, αφού βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα -εκμεταλλευόμενος και την κακή εκτίμηση του Γκορμπούνοφ.

 Είναι το 2ο γκολ στο πρωτάθλημα που πετυχαίνει ο Δημήτρης (έχει πετύχει και ένα στην Ευρώπη) και σημαντικό γκολ καθώς είναι μια νίκη που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Αστέρα.

Δείτε τι γκολ και τις φάσεις του παιχνιδιού ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.