Header pic

Pic

Skype translator... μιλάς και σε μεταφράζει

H Microsoft έχει ήδη θέσει στη διάθεση του κοινού σε δοκιμαστική έκδοση το Skype Translator εδώ και έξι μήνες και η εταιρεία πλέον είναι έτοιμη να περάσει στις τελικές δοκιμές του προγράμματος.


Ενώ μέχρι σήμερα η μεταφραστική εφαρμογή περιλάμβανε μόνο λίγες γλώσσες και ήταν διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, η Microsoft καταργεί την διαδικασία εγγραφής που απαιτείτο για την δοκιμή του Translator. Πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να καταβάσει το πρόγραμμα και να μεταφράζει την συνομιλία του σε πραγματικό χρόνο στα Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, και Κινέζικα.

Το Skype Translator λειτουργεί ως μια τροποποιημένη έκδοση του Skype για Windows 8 ώστε να μεταφράζει προφορικό λόγο σε κείμενο ή ήχο.

Αν και η έως τώρα εμπειρία του κοινού με την εφαργμογή μαρτυρά αρκετές ατέλειες, το πρόγραμα λειτουργεί αρκούντως ικανοποιητικά ώστε να υποστηρίζει έναν διάλογο μεταξύ δύο ατόμων που δεν γνωρίζουν ο ένας την γλώσσα του άλλου.

Το Microsoft Skype Translator είναι διαθέσιμο για όσους διαθέτουν Windows 8 ή θα αναβαθμίσουν σε Windows 10. 'Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει από το σχετικό link.
 
 
ΠΗΓΗ: pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.