Header pic

Pic

Και η παράδοση συνεχίζεται... Τέλος σχολικής χρονιάς με μπουγέλο στην Στέρνα

 Τι και αν το Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου έχει κλείσει εδώ και χρόνια; Τι και αν δεν υπάρχουν τα παιδιά που υπήρχαν παλιά; Τι και αν έχουν αλλάξει πολλές κατάστάσεις σημασία έχει πως μερικές ευχάριστες συνήθειες δεν κόβονται.


 Έτσι λοιπόν και σήμερα το μεσημέρι με το τέλος της σχολικής χρονιάς τα παιδιά του Κορακοβουνίου που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα μαζεύτικαν όπως η ΄΄παράδοση΄΄ θέλει στην στέρνα-δεξαμενή κάτω από το δημοτικό σχολείο Κορακοβουνίου για το καθιερωμένο εδώ και χρόνια μπουγέλο ξυπνώντας σε πολλούς μνήμες από την τότε δική τους ηλικία, το μπουγέλο που γινόταν, τον υδρονομέα να κυνηγάει τα παιδιά για να μην <<χαλάσουν>> το νερό.

 Έτσι απολαύσαμε και εμείς το μπουγέλο που φάγαμε αφού πρώτα μας άφησαν τα παιδιά να τα φωτογραφήσουμε..



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.