Header pic

Pic

'Να μην ξεχνάς να αγαπάς' Το τραγούδι δασκάλου από τη Ρόδο με μαθητή του που 'ΛΥΓΙΣΕ' το ίντερνετ!

 Όλο το διαδίκτυο έχει συγκινήσει ένας νεαρός που διδάσκει σε δημοτικό σχολείο στη Ρόδο. Ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο τραγουδά μαζί με ένα μαθητή του ένα τραγούδι που έγραψε για αυτόν.


«Να μην ξεχνάς να αγαπάς» ονομάζεται το τραγούδι το οποίο ο εκπαιδευτικός Στέργιος Παρίζας ανέβασε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το εξής σχόλιο: «Ο μαθητής μου ο Μιχάλης κι εγώ, αποχαιρετούμε τη φετινή σχολική χρονιά τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι που έγραψα για εκείνον. Για όλα όσα μου έμαθε. Το αφιερώνουμε σε όλους εμάς τους μεγάλους και "σοφούς" που πολλές φορές ξεχνάμε τις πιο απλές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής. Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν δίπλα μας τη φετινή χρονιά, και ειδικότερα την οικογένεια του Μιχάλη. Καλό καλοκαίρι σε όλους!»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.