Η καθαριότητα και η συντήρηση 'Καλά δεν κρατεί'

 Συνεχίζεται η αδιαφορία για την συντήρηση αλλά και την καθαριότητα  των δρόμων στο Κορακοβούνι.


 Όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερη ανάρτηση μας οι λακκούβες αλλά και οι πέτρες, τα βράχια σε κεντρικούς και μη δρόμους του Κορακοβουνίου καθιστούν επικίνδυνη την οδήγηση στο Κορακοβούνι. Σε αυτό έχει προστεθεί και η καθαριότητα, από τα σκουπίδια που έκαναν την εμφάνιση τους όταν ο Δήμος έκοψε τα χορτάρια, το οποία βέβαια δεν βρέθηκαν μόνα τους εκεί... Καθώς και από τα χορτάρια που μετά το κόψιμο παρέμειναν εκεί χωρίς να μαζευτούν ή να τα βάλουν στην άκρη.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.