Βίντεο: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ανδρέα-Πραστού, Χορευτικό, 28 Ιουνίου

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015, όλα τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ανδρέα - Πραστού με παραδοσιακές στολές χόρεψαν...


...στην κεντρική πλατεία του Αγίου Ανδρέα. Η εκδήλωση συνεχίστηκε από μικρούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου, που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μελωδίες τους και τα τραγούδια τους.

Απολαύστε το βίντεο με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μέσα από την κάμερα του Korakovouni WebRadio: σύντομα κοντά σας μέσα από τον ιστότοπό μας και το βίντεο των μικρών τραγουδιστών.
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.