4η Θέση για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών της Εθνικής Κωφών στο Παγκόσμιο της Ταϊβάν

 Την 4η θέση κατέκτησαν τελικά οι Άνδρες αλλά και οι γυναίκες της Εθνικής Κωφών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ταϊβάν.


 Και για τις 2 ομάδες οι 4η θέση θεωρείται επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που είχαν πριν πάνε σε αυτό το παγκόσμιο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια αυτού.

 Για την ιστορία οι άνδρες έχασαν στον μικρό τελικό από την Ρωσία 83-54 και οι γυναίκες από την ομάδα της Ουκρανίας 63-53.

 Όχι δάκρυα για αυτές τις 2 ομάδες!! Η επιτυχία τους είναι τόσο μεγάλη και η περηφάνια που μας έχουν δώσει δεν περιγράφεται!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.