Header pic

Pic

Η Εθνική Κωφών Ανδρών και Γυναικών που αντιστέκεται και πάει ακόμα ψηλά

 Λίγες ώρες μετά την λήξη και των δύο προημιτελικών και τις νίκες-πρόκριση των Εθνικών μας ομάδων Κωφών ανδρών και γυναικών και ενώ η χαρά, η συγκίνηση και τόσα άλλα ευχάριστα συναισθήματα δεν έχουν φύγει από μέσα μου αποφάσισα να κάνω άλλο ένα αφιέρωμα σε αυτούς τους μεγάλους Αθλητές.


 Μια ομάδα ανδρών και  γυναικών που παίζουν μπάσκετ όχι για το κέρδος αλλά επειδή το γουστάρουν, φοράνε τα εθνικά μας χρώματα και μας κάνουν υπερήφανους.

Μέσα από πολλά προβλήματα, με 5 μόνο προπονήσεις με τον αγώνα να μαζέψουν χρήματα για να γίνει αυτό το ταξίδι μιας και η πολιτεία δεν... Και το μυαλό τους στην μητέρα πατρίδα και τα όσα ζούμε αυτή την περίοδο, αυτά τα παιδιά σηκώνουν το ανάστημα τους και μας κάνουν υπερήφανους όσο δεν μας έχει κάνει κανείς.

 Ναι ζούμε για να τους δούμε να έρχονται με το μετάλλιο και το κύπελλο στις αποσκευές αλλά και μόνο αυτό που κατάφεραν είναι ένας ΑΘΛΟΣ!! 

Αξίζει μια αναφορά στα παιδιά αυτά για να ξέρει ο κόσμος ποίοι μας τιμούν και μας κάνουν υπερήφανους:
Τα Σούπερ Κορίτσια 
Χρυσάνθη Χάινα, Ευαγγελία Σαρακατσάνη, Κωνσταντίνα-Μαρία Σούλτη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Σταυρούλα Κοτσιρέα, Αλεξάνδρα Σπίνου, Δήμητρα Μελήνη, Ιωάννα Βουδούρη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη
Οι μάγκες Άνδρες
Ελισαίος Κοσκινάς, Ιωάννης Ειρηνάκης, Βασίλεις Βυράκης, Ραφαήλ Πεταλάς, Παναγιώτης Νικόλας Κρέλιας, Γεώργιος Τετώρος, Μιχαήλ Απτοσόγλου,Γεώργιος Τσαγκαρούλης, Χρήστος Παγκράτης, Ευάγγελος Ντερτιλής

Ας δούμε και πως φτάσανε μέχρι εδώ:

Οι Γυναίκες: 1ος αγώνας 4 Ιουλίου αντίπαλος το Ισραήλ και νίκη με 75-18
                     2ος αγώνας 6 Ιουλίου αντίπαλος η Ταϊβάν και νίκη με 82-21
                     3ος αγώνας 7 Ιουλίου αντίπαλος η Σουηδία και νίκη με 68-34
                            4ος αγώνας 8 Ιουλίου αντίπαλος η Λιθουανία και ήττα με 59-65
Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την ομάδα της Ιταλίας και νίκησε με 55-40
Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ομάδα των ΗΠΑ


Οι άνδρες: 1ος αγώνας με ΗΠΑ και ήτταν με 52-82
                  2ος αγώνας με Αυστραλία και νίκη με 58-57
                  3ος αγώνας με Πολωνία και νίκη με 46-58
Στα προημιτελικά κέρδισε την ομάδα της Ουκρανίας με 49-53
και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λιθουανίας.

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και ακόμα περισσότερο και που στις τάξεις της ομάδας είναι ένα δικό μας παιδί... Ο Τρακατρούκας του Κορακοβουνίου... Ο Γεώργιος Εμμαν. Τετώρος που σε μια δύσκολη χρονιά για αυτόν με τραυματισμούς, χωρίς ομάδα να προπονείται για ένα διάστημα μας κάνει ακόμα υπερήφανους....

Go Hellas!!! Go!! Go!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.