Πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα


Είναι γεγονός, ότι το καλοκαίρι άργησε να έρθει το ίδιο και η ζέστη, καθώς την μία είχαμε βροχές και καταιγίδες και την άλλη είχαμε παρασυρθεί από την δίνη των πολιτικών εξελίξεων.


Αυτές τις μέρες ωστόσο, η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει αισθητά, αλλά δεν έχουμε όλοι την δροσερή επιλογή της παραλίας.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε για να προφυλαχτούμε από τον καύσωνα και να αντιμετωπίσουμε την ζέστη;

- Πρέπει να πίνετε πολύ νερό χωρίς να περιμένετε να διψάσετε πρώτα.
- Να δροσίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το πρόσωπο και τι σώμα σας.
- Να καταναλώνετε την αναγκαία ποσότητα φαγητού αλλά μην καταναλώνετε αλκοόλ, καθώς αυτό χειροτερεύει την κατάστασή σας.
- Αν δεν είναι αναγκαίο μην βγαίνετε από το σπίτι τις ώρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και προσπαθήστε να βρίσκεστε γενικά σε δροσερό μέρος.
- Μην το παρακάνετε με την γυμναστική ειδικά τις ώρες που θερμοκρασία είναι πολύ ανεβασμένη.
- Να διατηρείτε δροσερό το σπίτι σας.Πηγή: http://www.onmed.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.