Η φωτογραφία του Έλληνα πυροσβέστη που συγκλόνισε

Λένε ότι μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον πυροσβέστη που με κίνδυνο της ζωής του παλεύει με τις φλόγες στον Καρέα.
 Η έκφραση του προσώπου του στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά είναι συγκλονιστική. Δικαιολογημένα, λοιπόν, η φωτογραφία του έγινε viral στα social media και αντικείμενο εκατοντάδων θετικών σχολίων. Πρόκειται για έναν ήρωα, που προκαλεί συγκίνηση και περηφάνια σε κάθε Έλληνα με την αυταπάρνηση, την τόλμη, την ανδρεία και το ζήλο που επιδεικνύει. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους συναδέλφους του που ρίχνονται καθημερινά στις μάχες με τις φλόγες.
http://www.24wro.eu/


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.