Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες στο Κ.Υ Άστρους

 Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Άστρους από τις 3 Αυγούστου έως τις 7 Αυγούστου.


 Το σεμινάριο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το  Ελληνικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών και το Κέντρο Υγείας Άστρους, θα έχει διάρκεια 25 ώρες και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και σε όσους συμμετέχουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 Μια σημαντική και σοβαρή πρωτοβουλία καθώς η γνώση των Πρώτων Βοηθειών χρειάζεται σε όλους τους πολίτες καθώς η σωστή γνώση μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

 .

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.