Με επιτυχία το 3ο αφιέρωμα στην Ελιά, Κούτρουφα

  • στις Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015 -
  • 0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3ο αφιέρωμα στην ελιά που πήρε μέρος στο χωριό των Κουτρούφων. Οι διοργανωτές, ο σύλλογος των Κουτρούφων και ο ...


...δήμος Βόρειας Κυνουρίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία διοργάνωση διαφήμιση για την ελιά και τα προϊόντα της και στην τέλεση του παραδοσιακού πανηγυριού! Η ορχήστρα κράτησε τον κόσμο στον χορό με παραδοσιακές μελωδίες, τα εδέσματα ήταν υπέροχα και ειδικά προσεγμένα και η οργάνωση του πανηγυριού τέλεια σε κάθε της λεπτομέρεια.

Στο 3ο αφιέρωμα της ελιάς βρέθηκε και ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντάς, αφού τα Κούτρουφα αποτελούν την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Το κέφι άναψε από νωρίς και στον χορό πήραν μέρος πολλοί φίλοι των Κουτρούφων από τα γύρω χωριά 
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.