Μεταγραφή και ανανεώσεις για την ομάδα του Κορακοβουνίου Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας του Κορακοβουνίου με την προσθήκη
της μεταγραφής του Χάρη Λυτρίβη από την ομάδα του Άστρους και τις ανανεώσεις του Δημήτρη Χριστόπουλου και Μάρκου Δραγούτσου παίχτες οι οποίοι βοήθήσαν σημαντικά την ομάδα του Κορακοβουνίου την προηγούμενη σεζόν.

 Η ομάδα του Κορακοβουνίου σχεδιάζοντας βήμα βήμα τις μεταγραφικές κινήσεις ευελπιστεί σε μια πολύ καλή πορεία στο Ά τοπικό Αρκαδίας.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.