Header pic

Pic

Τριήμερο Δελτίο καιρού για το Κορακοβούνι

Με περίεργα τερτίπια ο Αύγουστος αποφάσισε να μας έρθει. Συννεφιές αλλά και ζέστη αρκετή στην περιοχή μας. Λίγες ψιχάλες έπεσαν το απόγευμα της Τρίτης...



...στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή, έτσι αποφασίσαμε να δούμε την πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες ημέρες.


πρόγνωση καιρού από το weather.gr

Τετάρτη
Αύριο, Τετάρτη 5 Αυγούστου, το χωριό και η γύρω περιοχή θα έχει ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες περίπου στους 33°C. Το απόγευμα μεγάλη πιθανότητα καλοκαιρινής μπόρας, μετά τις 7.00μμ

Πέμπτη

Ο καιρός θα είναι στην αρχή καλός με θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 32°C, αλλά από το απόγευμα έρχονται καλοκαιρινές βροχές, ιδίως τις απογευματινές ώρες.

Παρασκευή
Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 30°C ενώ παρ όλη την απογευματινή νέφωση, δεν υπάρχει σημαντική πιθανότητα βροχής. Για το Ορεινό Κορακοβούνι, προβλέπονται οι ίδιες καιρικές συνθήκες με χαμηλότερη τη μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας, στους 28°C. Η διοργάνωση του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου θα γίνει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.