Ξεκίνησαν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Κ.Υ. Άστρους (video)

Ξεκίνησαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών  στο Κέντρο Υγείας Άστρους, τα οποία θα κρατήσουν έως τις 7 Αυγούστου. Η ανταπόκριση του κόσμου...


... στο κάλεσμα του Κ.Υ. Άστρους (σε συνεργασία με το  Ελληνικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών) καθώς και η συμμετοχή του κόσμου είναι πολύ καλή ενώ το αντικείμενο του σεμιναρίου, η γνώση των Πρώτων Βοηθειών, μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

Ελπίζουμε σε ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλους φορείς, αφού η γνώση είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο και το μόνο που δε ξοδεύεται, αλλά δίδεται χωρίς να στερεύει.

Βίντεο από το σεμινάριοΦωτογραφίες από το σεμινάριο

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.