Header pic

Pic

Τρία γήπεδα στην Αρκαδία ανακαινίζονται και του Κορακοβουνίου όχι

Με αφορμή την επικείμενη υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων της Περιφέρειας Αρκαδίας για την ανακαίνιση - βελτίωση τριών γηπέδων στην Αρκαδία και ρωτάμε γιατί...


... το Κορακοβούνι δεν δικαιούται να έχει κι αυτό το δικό του ποδοσφαιρικό γήπεδο;

Η ομάδα μας πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Αρκαδίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η ιστορία της ομάδας πάει πολύ πίσω, πάνω από 80 χρόνια. Όλα τα χωριά έχουν νέα γήπεδα εκτός του Κορακοβουνίου. 

Πάντα το Κορακοβούνι βρίσκεται σε μια γυάλα, όπου είναι "προστατευμένο" από τα έργα του Δήμου και της Περιφέρειας, κρατάμε τους παραδοσιακούς καρόδρομους για τη θάλασσα και το χωμάτινο γήπεδο για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι τα νιάτα τους όταν ήταν ποδοσφαιριστές.

Ας μας απαντήσει κάποιος για ποιο λόγο το Κορακοβούνι θα μείνει για δεύτερη φορά εκτός των ανακαινίσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων;

Άλλωστε το είπε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίαςww.kalimera-arkadia.gr, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η «η Περιφερειακή αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από την αρχή της θητείας μας δώσαμε μεγάλο βάρος στον αθλητισμό αφού η νεολαία είναι το Α και το Ω του τόπου και πρέπει να τη στηρίξουμε».

Ο Αθλητισμός αποτελεί μία από τις λίγες διεξόδους διασκέδασης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής της νεολαίας στα χωριά μας.
 - www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.