Header pic

Pic

Νίκη πρόκριση στο Κύπελλο Αρκαδίας για την ομάδα του Κορακοβουνίου

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κορακοβουνίου παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο φέτος και αυτό διαπιστώνεται σε κάθε παιχνίδι του. Σήμερα (Τετάρτη 21 Οκτ. 2015) ...


... το Κορακοβούνι αντιμετώπισε την ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου στα πλαίσια της 3ης φάσης του κυπέλλου Αρκαδίας στο δημοτικό γυμναστήριο Λεωνιδίου, και κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση στη βάσανο των πέναλτι. 

Συγκεκριμένα, ο αγώνας καθώς και η παράταση έληξε 0 - 0 με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι ομάδες στα πέναλτι. Ο αδερφός του Αλέξανδρου Τετώρου, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Παναγιώτης Τετώρος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και απέκρουσε δύο από τα πέναλτι των αντιπάλων με συνέπεια να οδηγήσει την ομάδα μας στη φάση των ημιτελικών του κυπέλλου Αρκαδίας. 

Το αποτέλεσμα των πέναλτι



Ολυμπιακός Λ. (1) - Κορακοβούνι (4).

Καλή επιτυχία στα παιδιά της ομάδας μας και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.