Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και στο Κορακοβούνι

  • στις Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015 -
  • 0 σχόλια

Το Korakovouni WebRadio σε συνεργασία με Δήμος Βόρειας Κυνουρίας , την Τοπική Κοινότητα Αγίου Ανδρέα, τον κ.Φώτη Τζιβελόπουλο και την ECO KYNOURIA ...

 ...προσκαλεί τους κατοίκους του Κορακοβουνίου να συμβάλλουν κι αυτοί με την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Δεν έχει σημασία η ποσότητα που μπορεί να προσφέρει ο καθένας, αλλά η κίνηση ανθρωπιάς. 

Εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει από πολέμους και προσφυγιά, έχει εντυπωθεί στο DNA μας μέσα στην πορεία των χιλιάδων ετών της ιστορίας μας. Άλλωστε μόνο στην ελληνική γλώσσα υπάρχει μια λέξη που δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα, η λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μας αυτό που θεωρούμε σαν λαός αυτονόητο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 045 0 900


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.