Header pic

Pic

Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα 'Α Αρκαδίας: Απόλλων Τυρού - Κορακοβούνι

Το Πρωτάθλημα 'Α Αρκαδίας 2015-2016 ξεκινά αυτό το Σάββατο με το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα Τυρού και του Κορακοβουνίου. 



Ο αγώνας θα πραγματοποιηθει στις 3.00μμ (3/10/2015) στο γήπεδο του Τυρού και διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Διαμαντόπουλος Α., Μπαλάσης Α. και Μαντάς Γ. ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Θεόδωρος Παλιόγιαννης.

Οι ομάδες προέρχονται από τα παιχνίδια του Σαββάτου για το κύπελλο Αρκαδίας, με την ομάδα του Απόλλωνα Τυρού να γνωρίζει τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου (καν.διάρκεια: 2-2, πεν: 1-3) ενώ το Κορακοβούνι πέρασε στη δεύτερη φάση νικώντας την ομάδα του Νικηταρά Δολιανών με σκορ 2-1.

Ελπίζουμε και φέτος να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο να μας κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.