Μια λυγερή καθότανε - Αθανάσιος Κουλεντιανός (Βάγιας)

Ο μπάρμπα-Θανάσης ο Κουλεντιανός (Βάγιας) υπήρξε μια από τις καλύτερες φωνές του Κορακοβουνίου. Στο παρακάτω βίντεο από την συλλογή του Μιχάλη Σούρσου (Κεφάλα) σας παρουσιάζουμε...... ένα παραδοσιακό τραγούδι της περιοχής με τίτλο 'Μια λυγερή καθότανε'. Στο τραγούδι ο μπάρμπα-Θανάσης μόνο με την γλαφυρή φωνή του, δίνει χρώμα και μελωδία, δημιουργεί την αίσθηση πως μουσικοί παίζοντας τα όργανά τους, ακολουθούν την υπέροχη φωνή του. Απολαύστε τονShare/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.