Header pic

Pic

Αναρωτιέμαι μήπως; Ελλάς στα τέλη του 2015

Τον τελευταίο καιρό είδαμε πολλά να συμβαίνουν, τόσα όσα δεν δύναται το φτωχό μυαλό μας να επεξεργαστεί. Το Korakovouni WebRadio δεν παίρνει μέρος...

... σε πολιτικά ή κάθε είδους "ομαδικά" δρώμενα, αλλά βρίσκεται εδώ να σας διασκεδάζει πρωτίστως και να σας παρουσιάζει τα νέα της περιοχής.

Αυτό το άρθρο δεν είναι πολιτικό, αντίθετα θα έλεγα είναι ανθρωπιστικό. Μου θυμίζει τους "φιλόζωους" που αφήνουν τα ζώα τους να αφοδεύουν παντού, χωρίς να μαζεύουν τις ακαθαρσίες και τους ανθρώπους να περπατούν σε αυτά.

Πρώτη φορά αριστερά... είδαμε κι αυτό το σόου! Πέρασαν τα μέτρα που αν ήταν από την δεξιά θα καίγονταν και τα χωράφια μας στην Ψωρού να μην περάσουν. Μας έφτιαξε και η δεξιά καλά... μας έκανε την γούνα κοντογούνι. Μάθαμε πως το βοδινό κρέας μας κάνει κακό και πρέπει γι αυτό τον λόγο να έχει ΦΠΑ 23%. Μάθαμε μέσα από πληρωμένες διαφημίσεις πώς να κόψουμε τα πάντα για να μην φορολογηθούμε! Χαρές που θα έχουν στο σπίτι του Νίκα και του Υφαντή...όπως και αν πεις στην υγειά σου με Ελληνική μπύρα θα την πληρώσεις με 23%, αλλά η Heineken, Amstel, Alpha, Mythos, κλπ είναι χαλαρά non-ΦΠΑ!

Τεσπα, μαθαίνουμε πως το όνομα Μακεδονία είναι μέσα σε αυτά που οι Σλάβοι φίλοι μας αποδέχονται... αν ήξεραν τι θα πει Μακεδόν, αλλά δεν τους νοιάζει, εμείς οι Γραικύλοι συμφωνούμε. Ψάξε την διαφορά Έλληνες και Γραικύλοι...


Σώπα, μη μιλάς - Aziz Nesin από korakovouniwebradio

Μαθαίνουμε πως μας πιέζουν σε μια πολιτική να φυλάμε το Αιγαίο μαζί Έλληνες και Τούρκοι... (από το παράθυρο) γιατί λέει περνάνε μετανάστες. Ποιοι είναι αυτοί οι μετανάστες;;; Αυτοί που δημιούργησαν οι Αμερικάνοι με τους και καλά ειρηνιστές Ευρωπαίους (αυτούς που αιματοκύλισαν 2 φορές τον κόσμο) και αυτοί που έχουμε τόσα μέτωπα αλλά δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα μέχρι να μας αγοράσουν για ένα βαλάντιο.

Ο Ιούδας πληρώθηκε με 30 ασημένια νομίσματα, οι ηγέτες με πόσα;;; Μήπως κανα ευρώ; Έδωσαν και ρέστα;

Κάποτε πίστεψα στην ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης, της Ευρώπης των Λαών... αλλά βλέπω την Ευρώπη των τραπεζών. Οι δυνατοί δυνατότεροι, οι πτωχοί γρανάζια στον μηχανισμό τους. Θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε χιλιάδες θεωρίες εδώ, αλλά οι πράξεις των, δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε. Δεν είναι ΚΚΕ, το σιχαίνομαι αυτό το μόρφωμα, αλλά όταν ακούω αριστερά τραγούδια νιώθω περηφάνια. 

Έλληνα που είναι η περηφάνια σου; Ξέχασα,... Ραγιά που είναι η περηφάνια σου; Δεν σε πόνεσε η μέση σου, ο λαιμός σου στο να σκύβεις το κεφάλι σου;

Ραγιάδες εσείς, Ραγιάδες και τα παιδιά σας, Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας. Δύναμη, και θέληση θέλει και πίστη στον Θεό.

Είμαστε με το Ευρώ! Αυτό θα μας σώσει το Ευρώ έγινε Θεός και ο Θεός χάθηκε! Νομίζετε εσείς που δημιουργήσατε αυτό. ΥΠΟΜΟΝΗ

για το KWR, 
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.