Header pic

Pic

Παλαμήδιος δρόμος & Άθλος 2015 με συμμετοχές και από την Κυνουρία (φώτο)

 Διεξήχθη σήμερα το πρωί της Κυριακής στην πόλη του Ναυπλίου ο Παλαμήδειος δρόμος και άθλος 2015 με συμμετοχές από το Κορακοβούνι και την Κυνουρία.


 Στον Παλάμήδειο δρόμο των 10 χιλιομέτρων συμμετοχή πήραν οι Λυτρίβης Κωνσταντίνος και Μαρία Λεβέντη από το Κορακοβούνι, ο Τσιώρος Γεώργιος από τα Δολιανά και ο αγέραστος Μιχάλης Μπακάλης από τον Πραστό ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε μέρος και στον επόμενο αγώνα τον Παλαμήδειο Άθλο. Ο «Παλαμήδειος Άθλος» είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ με απότομη ανωφέρεια) περιλαμβάνει την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια και τη διάσχιση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος (4,15 κατηφορικά χιλιόμετρα) περιλαμβάνει την κάθοδο μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής , (περνά από τον Λέοντα των Βαβαρών) μέχρι τον τερματισμό..
 Στον Παλαμήδιο Άθλο από το Κορακοβούνι συμμετείχε ο Ιωάννης Λεβέντης.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.