Πρόσκληση Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα: 'Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων'

  • στις Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 -
  • 0 σχόλια
Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεδριάσει η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα: "Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων".

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση έχουν κληθεί εκτός από τα μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.