Header pic

Pic

Ήττα με παράπονα και ένταση για την ομάδα του Κορακοβουνίου (φώτο)

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου από την Α.Ε.Κ Τρίπολης στον αγώνα που έγινε στον γήπεδο του Αγίου Ανδρέα την Κυριακή 8-11-2015


 Σε ένα πρώτο ημίχρονο με όμορφο ποδόσφαιρο και ισσοροποιμένο μάτς η ομάδα της Α.Ε.Κ προηγήθηκε στο '45 με τον Λαγό σε μια φάση που η ομάδα του Κορακοβουνίου διαμαρτύρεται για φάουλ στον τερματοφύλακα Π.Τετώρο ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα και αύριο θα γνωρίζει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Στο 2ο ημίχρονο την θέση του τερματοφύλακα πήρε ο Νίκος Κουλεντιανός σε έναν μη γνώριμο ρόλο για αυτόν. Στο ΄50 η ομάδα της Α.Ε.Κ πέτυχε ο 0-2 με τον Ζιουλή.
 Στην συνέχεια η ομάδα του Κορακοβουνίου πίεσε πέτυχε ένα γκολ με τον Δραγούτσο στο '78 και στο '84 κέρδισε πέναλτι με τον Α.Κουλεντιανό το οποίο πέναλτι δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Ανδρέας Ρουμπής αφού ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ το απέκρουσε σε κόρνερ. Στη συνέχεια του κόρνερ η ομάδα της Α.Ε.Κ πέτυχε με αντεπίθεση στο 1-3 σφραγίζοντας την νίκη σε ένα ματς με πολύ ένταση και πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Κορακοβουνίου έκανε ο νέος προπονητής Αχιλλέας Δήμτσας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.